Пам'ять про полковника міліції Романа Гогоца з Тернопільщини живе у вчинках його наступників

Пам'ять про полковника міліції Романа Гогоца з Тернопільщини живе у вчинках його наступників

28.12.13 18:30 0 911
Наприкінці грудня на фасаді Борщівського районного відділу внутрішніх справ було відкрито і освячено пам’ятну дошку колишньому начальнику райвідділу, щирій і добрій людині, нині покійному Романові Гогоцу.

Серце полковника міліції Романа Семеновича Гогоца перестало битися 15 травня цього року. Вже за кілька місяців по втраті його колеги, товариші, знайомі вирішили увіковічнити пам'ять про цю щиру та віддану своїй справі людину.

У день відкриття меморіального стенду біля райвідділу зібралися рідні Романа Гогоца, його знайомі, діючі міліціонери, ветерани органів внутрішніх справ. Вони згадували свого товариша, побратима, колегу.

… Отримавши призначення на посаду начальника Борщівського райвідділу внутрішніх справ, капітан міліції Роман Гогоц подбав про те, щоб за невеликий проміжок часу у двоповерховій будівлі були окремі кабінети для кожного працівника, чергова частина відповідала усім вимогам; ДАІ, дозвільна служба та позавідомча охорона розмістилися в окремому приміщенні. Ще через декілька років неподалік райвідділу звели п’ятиповерховий будинок, в котрому отримали помешкання співробітники, які цього найбільше потребували…

Про знаменитий хор міліціонерів, створений за ініціативи Романа Гогоца, розповіла заступник директора школи мистецтв Ірина Когут.

- В райвідділі співали раз у тиждень, але всі. З концертами аматори в міліцейських мундирах їздили навколишніми селами, до Тернополя і сусіднього Кам‘янця-Подільського.

За щирі слова про чоловіка, батька, дідуся подякувала міліціонерам та усім присутнім дружина покійного Людмила Францівна.

На Борщівщині немає людини, яка б нині не знала про добрі справи Романа Семеновича!

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: проведено ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ