Черкаські журналісти підготували Захарченку «орден ганьби»

Черкаські журналісти підготували Захарченку «орден ганьби»

28.12.13 16:11 0 851
Кілька десятків черкаських журналістів зібралися на мітинг під стінами обласного управління МВС України. За словами голови черкаського осередку Незалежної медіа-профспілки Юлії Фомічової, журналістів обурив факт побиття Тетяни Чорновол. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Вона, до речі, родом із Черкащини. Своєю акцією ми вирішили висловити протест проти міністра Захарченка. Ми вимагаємо відправити його у відставку та розслідувати й покарати тих, з чиєї вини відбулися такі дії. За останні кілька місяців постраждало більше п’ятдесяти журналістів», – розповіла Фомічова.

Черкаські журналісти тримали у руках плакати з гаслами «Нас б’ють – захистіть нас!», «Кривавого міністра – геть!», а також світлини побитої журналістки Тетяни Чорновол і тих представників ЗМІ, які під час Євромайдану постраждали від дій «беркутівців». Усім цим мітингувальники прикрасили вхід та ялинку біля управління МВС.

До учасників акції вийшов перший заступник начальника управління Олег Керевич. За повідомленням кореспондента Радіо Свобода, відповіді на більшість питань, які ставили журналісти, він радив шукати на сайті управління, де «є офіційна позиція».

Насамкінець черкаські медійники написали колективного листа до начальника обласного управління МВС з вимогою найближчим часом провести прес-конференцію. До листа вони додали символічний «орден ганьби» для міністра Захарченка, на якому зображені побиті журналісти.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: 6 тон прозорого соку із ...

КОМЕНТАРІ