Володимир Стаюра: "Коли на кону – майбутнє наших дітей, злість має бути сильнішою за страх"

Володимир Стаюра: "Коли на кону – майбутнє наших дітей, злість має бути сильнішою за страх"

30.12.13 10:23 0 809
27 грудня 2013 року на Театральному майдані Тернополя відбулося чергове Народне Віче. Це – новий формат місцевого спротиву, яким замість цілодобового чергування оголошено щоденний збір громади о 17.00. Майдан тепер несе інформаційний та організаційний характер. Люди, що зібралися перед будівлею Тернопільського драмтеатру обговорюють останні новини , висловлюють свою підтримку мітингувальникам у Києві. Оргкомітет продовжує працювати в режимі постачання столиці людьми, продуктами, необхідними речами. Перед присутніми виступив керівник Штабу національного спротиву Тернополя Володимир Стаюра, який закликав людей триматися разом і відстоювати активістів майдану, не залишатися байдужими до долі Тетяни Чорновіл та інших жертв політичних репресій.

"Ті, хто стоїть у перших рядах, хто веде активну боротьбу з режимом, повинні мати нашу підтримку, повинні знати, що за ними стоїть цілий народ, – зазначив свободівець. – Коли постає питання майбутнього наших дітей, злість має бути сильніша за страх. Невже купка бандитів може зупинити народний гнів, може змусити тремтіти нащадків козаків?

Не втрачати пильності, не розслаблятися і не впадати у відчай зараз вкрай важливо. Ніхто за нас не зробить нашу державу сильною, її розвиток та процвітання залежить від кожного українця. Народна Січ у центрі Києва має жити доти, доки уряд разом з президентом не піде у відставку, доки не відбудеться повне перезавантаження влади".

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині ...
Наступна новина: Грін залишає "Миколаїв"

КОМЕНТАРІ