Василь Хомінець: «Справжній дух непокори та силу народного спротиву можна відчути безпосередньо на майдані у Києві»

Василь Хомінець: «Справжній дух непокори та силу народного спротиву можна відчути безпосередньо на майдані у Києві»

30.12.13 11:15 0 758
Голова Тернопільської обласної ради та працівники виконавчого апарату також вирішили висловити власну громадянську позицію щодо останніх подій в Україні. На зборах була підтримана пропозиція усім бажаючим побувати у серці народного спротиву та боротьби – на майдані Незалежності у Києві.

«Ми, як громадяни України, не можемо бути осторонь ганебного потурання центральною владою прав та свобод українців, приниження їхньої гідності, брутального насильства над громадськими активістами та журналістами, – зазначив Василь Хомінець. – Наші працівники вирішили підтримати київський майдан, і мені імпонує їхня активна громадянська позиція. Адже справжній дух непокори та силу народного спротиву можна відчути безпосередньо на майдані».

Виконавчий апарат за власний кошт поїхав до столиці. На майдані голова обласної ради та працівники апарату спілкувалися із представниками Тернопілля з різних міст, містечок та сіл області, які уже більше місяця протестують проти дій центральної влади.

Є на київському майдані і тернопільський намет. З перших днів народної революції над ним височить і надпис «Тернопільська обласна рада».

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Передноворічний YardSale в ...

КОМЕНТАРІ