Назар Яворський: "Тернопільський майдан продовжує жити!"

Назар Яворський: "Тернопільський майдан продовжує жити!"

30.12.13 09:25 0 868
Кожного дня на Театральному майдані Тернополя відбувається народне віче. Цим тернопільці висловлюють підтримку активістам на Майдані у Києві. З дня в день містяни отримують тут свіжу, достовірну й вичерпну інформацію про події в області та Україні, вирішують, як діяти далі. Місцеві аматори створюють різдвяну атмосферу колядками та віншуваннями.

"Тернопільський майдан продовжує жити! Наш майдан є прикладом для багатьох міст України, адже тут уже другий місяць поспіль пліч-о-пліч і дорослі, і діти. Влада чекає, коли ми здамося, влаштовує провокації. Але ми будемо і надалі відстоювати власні позиції.

Не зважаючи на перешкоди, ми продовжуємо збиратися. Особливо приємно бачити тих, хто приходить на Майдан кожного дня вже другий місяць поспіль. Не меншає кількість волонтерів. Багато з них допомагають нам поширювати листівки, виконують інші завдання Штабу національного спротиву. Наш обов'язок і діло честі – донесті нашу ідею до серця кожного українця, як заповідав Степан Бандера. Вірю, що спільними зусиллями ми здобудемо перемогу!", – зазначив, виступаючи перед громадою, депутат Тернопільської обласної ради, член Штабу національного спротиву Назар Яворський.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ