Львівщина: Олег Панькевич вимагає розслідувати факти перешкоджання його депутатській діяльності на Херсонщині

Львівщина: Олег Панькевич вимагає розслідувати факти перешкоджання його депутатській діяльності на Херсонщині

30.12.13 10:53 0 745
Народний депутат України, уповноважений фракції ВО "Свобода" в Херсонській області Олег Панькевич вимагає надати інформацію про результати розслідування фактів перешкоджання його депутатській діяльності на Херсонщині. Про це йдеться в депутатському зверненні Олега Панькевича до начальника УМВС України в Херсонській області Валерія Литвина.

Як зазначає народний депутат, з 26 по 29 листопада 2013 року він перебував у Херсонській області, де здійснював прийом громадян та виконував інші завдання депутатської фракції. І за час його перебування в області невідомі особи вчинили низку дій з метою перешкоджання депутатській діяльності. "Зокрема, 27 листопада 2013 року в Херсоні підпалено автомобіль, який належить моєму помічникові-консультанту Олегові Гаврилку. При цьому місце підпалу авто охоплювалось зйомкою камер зовнішнього відеоспостереження, встановлених на сусідніх з готелем будинках, однак працівники міліції які, очевидно, проводили слідчо-оперативні заходи, не встановили зловмисників по гарячих слідах. 28 листопада я мав проводити прийом громадян у м.Каховці, в приміщенні міської бібліотеки. На початку зустрічі надійшло повідомлення про те, що в приміщенні розлито ртуть, після чого до бібліотеки прибули працівники МНС і МВС та всіх евакуювали. Прийом громадян було зірвано. Того ж дня у селищі Білозерка мав відбутися прийом громадян. Проте невідомі позаклеювали оголошення про час і місце зустрічі з народним депутатом фальшивими листівками. У них повідомлялося про прийом громадян Олегом Панькевичем, однак було вказано іншу дату – 29 листопада. Таким чином, захід у Білозерці було зірвано – на прийом громадян прийшло всього кілька осіб, які дізналися про це з оголошення в місцевій газеті", - зазначає народний депутат.

Олег Панькевич вимагає повідомити, чи були порушенні кримінальні справи за фактами перешкоджання у здійсненні повноважень народного депутата України й підпалу авто Олега Гаврилка та якими є результати розслідування.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі офіційно
Наступна новина: Патріарх Філарет: У 2014 ...

КОМЕНТАРІ