На Житомирщині правоохоронці привітали з новорічними та різдвяними святами родини загиблих коллег

На Житомирщині правоохоронці привітали з новорічними та різдвяними святами родини загиблих коллег

30.12.13 10:22 0 746
Добрі стосунки та посильна підтримка й допомога родинам загиблих колег є давньою традицією правоохоронців. Тож напередодні прийдешніх свят працівники УДАІ УМВС України в області завітали до сімей тих, хто загинув на бойовому посту, з щирими привітаннями та новорічними подарунками.

Такі зустрічі для інспекторів є постійними і відбуваються не лише напередодні свят чи символічних дат.

- Навіть і 10 років поспіль біль втрати не стає меншим, - розповідає Світлана Поплавська, чий чоловік Юрій, старший лейтенант міліції, загинув у 2003 році. - Але біду легше пережити, коли ти не наодинці з нею. Мені, звісно, приємно, що увесь цей час про нашу сім᾽ю не забувають колеги Юри. От і вони у нас.

Того дня побували інспектори і в родині Олександра Гоцківського. Дружина та донька загиблого у 2007 році старшого прапорщика міліції щиро вітали гостей.

Правоохоронці, у першу чергу, під час відвідин цікавились, чим живе родина і як вони можуть допомогти. А ще разом, гортаючи фотоальбоми, згадували друзів.

- Ми пам᾽ятаємо наших колег, з якими разом працювали і яких, на жаль, нині поруч немає, - розповідає начальник УДАІ УМВС Олександр Кравченко. – Допомога їх сім’ям – не просто обов’язок, а почесна місія для співробітників підрозділу.

Загалом за період із 1991 року до загинуло 10 працівників Державної автомобільної інспекції в Житомирській області.

Відтак, вітаючи усіх із новорічними й різдвяними святами, бажаємо лише добрих подій, гарних новин і світлих свят. Будьте здоровими та щасливими!

СЗГ УМВС України

в Житомирській області

(за повідомленням УДАІ УМВС)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Харкові спалили машину ...
Наступна новина: Володимир Стаюра: ...

КОМЕНТАРІ