Правоохоронці Волині встановлюють обставини ДТП, у якій травмувалося п'ятеро осіб

Правоохоронці Волині встановлюють обставини ДТП, у якій травмувалося п'ятеро осіб

30.12.13 10:38 0 861
Внаслідок зіткнення вантажівки з пасажирським автобусом із тілесними ушкодженнями в лікарню доставили п’ятьох пасажирів. На щастя, ніхто з них серйозно не постраждав.

На місце події відразу виїхали правоохоронці. попередньо встановлено, що близько 8:30 у місті Нововолинську 24-річний житель селища Любешів, перебуваючи за кермом автомобіля «DAF», не дотримався безпечної дистації та здійснив зіткнення з рейсовим автобусом «ПАЗ» сполученням «Нововолинськ – дачний масив "Прикордонник"» під керуванням 28-річного жителя Нововолинська.

У результаті в травматологічне відділення Нововолинської центральної міської лікарні госпіталізовано п’ятеро пасажирів віком 18-ти до 30 років.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування, в ході якого будуть встановлені обставини скоєння аварії.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Шустер каже, що після ...
Наступна новина: Усі іноземні ґрінпісівці, ...

КОМЕНТАРІ