Руслана про Євромадан: Важливо не обдурити очікування людей

Руслана про Євромадан: Важливо не обдурити очікування людей

30.12.13 11:38 0 811
Українська співачка Руслана Лижичко вважає, що важливе завдання Євромайдану зараз – утримати людей, які виступили за підтримку євроінтеграції, і не обдурити очікування.

Про це Руслана розповіла в коментарі ZN.UA.

Говорячи про те, яка ідея може об’єднати розбурхане суспільство людей і зі Сходу, і з Заходу, Руслана зазначила, що Майдан вже об’єднав українців.

«Майдан вже об’єднав українців не тільки зі Сходу та Заходу, але й зі всього світу. Це і є ідея єдності. Інша справа, як утримати, а точніше, як не обдурити очікування людей. У нас уже був такий досвід, і ми не хочемо його повторити. Майдан варто всупереч усім заборонам. І це доводить, що ідея сильніше. Вважаю, що ми повинні стояти до перемоги. Неважливо, як довго», – заявила співачка і додала, що її турбує байдужість українців, не підтримують Майдан.

«Я сподіваюся, що наша перемога доведе всім і кожному, наскільки важливим є єднання народу», – підкреслила вона.

Руслана назвала Майдан «школою», виховує волю і витривалість: «На Евромайдане народжуються свідомі українці, які є і будуть залишатися основою нашої держави».

Перед наступаючим 2014 роком Руслана побажала всім бути на своєму місці і займатися своєю справою.

«Всім бажаю займатися своєю справою. Займатися їм віддано, чесно і безкорисливо. Бажаю навчитися думати і сприймати Україну не як власну фірму або компанію, якою можна керувати на свій розсуд, а як державу, за яке потрібно відповідати, і як народ, про який треба дбати», – зазначила вона.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ