У Шотландії молодятам запропонували провести весілля у соцмережах

У Шотландії молодятам запропонували провести весілля у соцмережах

30.12.13 11:23 0 782
Мережа шотландських готелів Thistle Hotels пообіцяла оплатити всі весільні видатки однієї пари, яка заручилася на Різдво, за умови, що молодята проведуть трансляцію своєї церемонії у соціальних мережах.

Про це повідомила газета The Scotsman.

У рамках організованого конкурсу буде обрана одна пара, яка отримає сертифікат на 4 тисячі фунтів стерлінгів. Пара зможе організувати весілля в одному з готелів мережі, запросивши туди до 50 гостей. При цьому, майбутні чоловік і дружина повинні повідомляти про всі події, що відбуваються у цей день, в Twitter, Facebook та Instagram.

«Ми вирішили, що було б весело провести церемонію у соціальних мережах, дозволивши нареченому і нареченій поділитися в інтернеті кожним моментом цього важливого для них дня», – заявив представник готелю. За його словами, пара зможе викласти у соцмережі фотографії приготувань до святкування і «у прямому ефірі» твітити свої клятви вірності.

Соціальні мережі та інтернет все частіше використовуються при проведенні весільних церемоній. Так, користувачі фотосервісу Instagram регулярно викладають фотографії з весіль, позначаючи їх хештегом #wedding (весілля). На момент написання цієї статті таких фотографій в Instagram було близько 14 мільйонів.

Також великою популярністю користуються інтернет-трансляції весіль. За даними Mashable, у 2013 році кількість таких трансляцій зросла аж на 250%. Тільки за допомогою одного сервісу – UStream – у прямому ефірі своє весілля в інтернеті за рік відзначили майже 20 тисяч пар.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Передноворічний YardSale в ...
Наступна новина: Служба розшуку Товариства ...

КОМЕНТАРІ