Невиспана жінка перетворюється на злу мегеру, – вчені

Невиспана жінка перетворюється на злу мегеру, – вчені

30.12.13 12:20 0 1080
Співробітники Університету Дьюка довели, що жінки повинні спати довше, ніж чоловіки. Тривалий нічний сон обов’язковий для жінок, адже жіночому мозкові потрібно більше часу на відпочинок через природну орієнтацію на багатозавданність. Якщо ж жінки не висипаються, в них розвивається депресія, і вони постійно зляться.

Про це пише The Daily Mail.

Ці проблеми не торкаються чоловіків, які недосипають. Відомо, що при нестачі сну підвищується ризик хвороби серця, психічних відхилень і запалень. У жінок брак сну може спровокувати таке сильне запалення, що, прокинувшись, вони страждатимуть від реального болю.

Вчені рекомендують простий вихід – короткий сон протягом дня. Але спати більше 90 хвилин вдень не можна, інакше сонливість лише посилиться.

Під час сну відновлюється кора головного мозку, яка відповідає за мислення, пам’ять, мову. Чим більше людина користується ресурсами мозку протягом дня, тим довше їй потрібно спати.

Читайте також: Ортопедические матрасы для спальни из ИКЕА в Рязань можно заказать на http://ikea62.ru/ в два клика мышкой.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ