У Новограді-Волинському правоохоронці оперативно знайшли хулігана, який понівечив автомобіль таксі

У Новограді-Волинському правоохоронці оперативно знайшли хулігана, який понівечив автомобіль таксі

30.12.13 09:52 0 777
Замість розрахунку за надані послуги нетверезий пасажир відплатив таксистові понівеченням його автівки. Міліціонери знайшли хулігана та відкрили кримінальне провадження.

Представників професії «таксист» можна віднести до стійкої «групи ризику». Черговим підтвердженням тому стало звернення водія таксі до Новоград-Волинського міськвідділу міліції. Чоловік зателефонував по лінії «102» о пів на п’яту ранку й поскаржився на свого пасажира, що понівечив його авто.

За вказаною заявником адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу. Правоохоронцям водій таксі розповів, як близько 4 години ранку до його автомобілю підійшов парубок і, назвавши адресу, попросив відвезти його додому. Зі слів таксиста, його пасажир перебував у нетверезому стані, проте дорогою поводився спокійно. Проте, діставшись місця слідування, чоловік раптом заявив, що розраховуватись не буде. Натомість вийшов з машини й, висловлюючись до водія нецензурною лайкою, дістав ніж та почав різати колеса, зламав два дзеркала заднього виду таксі, а потім, схопивши дерев’яний брусок, ще й розбив лобове скло автомобіля.

Правоохоронці здійснили поквартирний обхід багатоповерхівки, в яку, за словами таксиста, зайшов хуліган. В одній з осель правоохоронці виявили чоловіка, в якому водій упізнав свого кривдника. Ним виявився раніше судимий 28-річний житель райцентру. За декілька хвилин горе-пасажир уже давав покази у міськвідділі міліції. Молодик так і не зміг логічно пояснити свою поведінку і причину вчиненого дебошу.

Як повідомив керівник Новоград-Волинського МВ УМВС Сергій Рябошапка, інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Попередня правова кваліфікація – ч.1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

За чинним кримінальним законодавством, подібні дії караються штрафом від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до 6 місяців, або ж обмеженням волі на строк до 5 років.

Новоград-Волинський МВ

УМВС України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Шість районних центрів ...

КОМЕНТАРІ