На Тернопіллі в Управлінні ДСНС провели новорічний ранок для дітей

На Тернопіллі в Управлінні ДСНС провели новорічний ранок для дітей

30.12.13 17:52 0 718
Новий рік – найулюбленіше свято всіх поколінь: найбарвистіший, найгучніший, найчарівніший! Найбільш яскраві враження від свята, звичайно ж, отримують діти. Немає нічого прекраснішого, ніж дитяче сприйняття чарівництва новорічної ночі: прихід Діда Мороза, подарунки під ялинкою, казкові персонажі на дитячому ранку, море солодощів і сюрпризів... У Новий Рік усі без винятку очікують чогось чудесно-казкового, чарівного і, звичайно ж, виконання найзаповітніших бажань. Це свято відрізняється від безлічі інших тим, що його починають відзначати задовго до 1 січня.

Так, 27 грудня в актовому залі Управління ДСНС України у Тернопільській області пройшов новорічний ранок для дітей співробітників Управління ДСНС. Увійшовши в прикрашений зал, починаєш знову відчувати себе дитиною. Навкруг ялинки бігають радісні діти, які вбрані в костюми герої різних мультфільмів.

Всі танцювали та співали, було безліч різних конкурсів та вікторин, діти намагалися якомога точніше повторювати усі рухи, які їм показували Дід Мороз і Снігурочка.

Новий рік для дітей - це час подарунків та приємних сюрпризів, тому всі малюки, без винятку, отримали подарунки та призи. Сюрпризів у Діда Мороза дійсно було предостатньо. Але головний подарунок - відмінний настрій і добра пісня. На дитяче новорічне свято підростаюче покоління прийшло у супроводі батьків, які теж на деякий час перестали бути дорослими.

Усі дітлахи йшли зі свята з радісними усмішками на обличчях, щасливими очима і відмінним настроєм. Так, Новий рік насправді чарівне свято!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тролейбус у Волгограді ...
Наступна новина: В Луцьку сім’ї, які ...

КОМЕНТАРІ