Працівники ОДА спільно з молодіжними організаціями Львівщини відвідали вдома дітей з обмеженими можливостями

Працівники ОДА спільно з молодіжними організаціями Львівщини відвідали вдома дітей з обмеженими можливостями

30.12.13 15:43 0 741
За дорученням голови Львівської облдержадміністрації Олега Сала працівники служби у справах дітей облдержадміністрації та фахівці Львівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відвідали домівки дітей з особливими потребами та з нагоди Новорічних і Різдвяних свят подарували дітям солодощі й пам’ятні подарунки.

«Наша мета, аби кожна дитина в області, не залежно від фізичного розвитку, могла отримати увагу та подарунки. Саме тому ми напередодні великих свят, відвідуємо таких діток вдома. Звісно є заклади, куди ці діти можуть звертатись за реабілітацією та лікуванням, але отримати особистий подарунок та прийняти гостей вдома – це ще один крок до соціалізації дітей з обмеженими можливостями», – зазначив начальник відділу у справах дітей Володимир Лис.

Варто відзначити, що на ініціативу голови ОДА відгукнулись також й молодіжні організації Львівщини, що є хорошим прикладом добрих справ напередодні свят.

Зокрема, разом з соціальними фахівцями до акції долучились такі організації, як станиця НСОУ Пласту у Львівській області, МГО Українська молодь Христові, МГО Молоді регіони, МГО «САМІ» та Всеукраїнська громадська молодіжно-християнська організація “Нова надія”.

«Загалом упродовж вихідних ми відвідали вже 300 дітей в Стрийському, Пустомитівському районах та м. Львові. вкрай важливо залучати до соціальної роботи молодь, адже саме так ми пропагуємо найважливіші людські та сімейні цінності», – повідомила начальник відділу молодіжної політики управління молоді та спорту облдержадміністрації Олена Кондрат.

Зазначимо, такі відвідини будуть тривати до Різдва. Заплановано охопити увагою усіх діток соціально вразливих верств населення.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді майданівці ...
Наступна новина: На Тернопіллі пенсія у ...

КОМЕНТАРІ