Тернопілля: олена Підгрушна та Андрій Дериземля вибороли «срібло» Різдвяної гонки

Тернопілля: олена Підгрушна та Андрій Дериземля вибороли «срібло» Різдвяної гонки

30.12.13 16:45 0 811
28 грудня у німецькому місті Гельзенкирхені на стадіоні Veltins Arena відбулась традиційна Різдвяна біатлонна гонка – World Team Challenge. Україну представляли на цих змаганнях Олена Підгрушна та Андрій Дериземля. У першій частині гонки – масс-старті – наші спортсмени показали п’ятий результат. А от у гонці переслідування Олена та Андрій стали срібними призерами.

Виграла масс-старт пара з Норвегії Фані Хурн і Еміль Свендсен, яка лише на секунду випередила німецький дует Лауру Далмайер і Флоріана Графа. Олена Підгрушна і Андрій Деріземля – стріляли не дуже вдало, і з 7 промахами сталі п'ятими з відставанням в 37 секунд. А ще, як повідомляє Інтернет-сайт Федерації біатлону України, на першому колі з Андрієм Дериземлею трапилася неприємність: ще на стадіоні потрапив палицею в заглиблення і вона зламалася. В шоу-гонках на трасі немає тренерів із запасним інвентарем, тому спортсменові довелося все коло, а це більше кілометра, їхати на одній палиці.Додамо, що для Андрія Дериземлі це вже третій подіум Різдвяної гонки – раніше він одного разу був переможцем разом з Оксаною Хвостенко, а через рік займав з нею ж друге місце. У 2013-му разом з Оленою Підгрушною вони знову здобули "срібло".

- Зараз емоції мене просто переповнюють, – сказала Олена Підгрушна відразу після гонки. – Я давно хотіла потрапити на Різдвяну гонку, і моя мрія здійснилася. Я дуже щаслива, тому що ми завоювали друге місце і найголовніше, що мій коханий був поруч і зміг розділити цю радість разом зі мною. Я абсолютно не засмучена тим, що нам трохи не вистачило до першого місця, це шоу-гонка і тут все сприймається по-іншому. Андрій прагнув утримати перемогу, але, на жаль, йому стало погано на останньому колі, і він дійсно зробив все, що міг. Емоції переповнюють абсолютно різні, але вони позитивні, мені все дуже сподобалося. Атмосфера, яка панує на стадіоні, просто неймовірна, а феєрверк, який організатори подарували всім уболівальникам і спортсменам, був просто казковий. Коли стоїш на стадіоні, після гонки, завоювавши призове місце, а навколо переливаються вогні і все вибухає – це просто чудово. Враження від гонки залишилися найпозитивнішими, хотілося б знову тут побувати і пережити всі ці емоції знову.

Нагадаємо, що вже 3 січня 2014 року стартує черговий етап кубка Світу з біатлону, який теж пройде у Німеччині.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: План заходів проведення ...

КОМЕНТАРІ