У Рівненській області на гострі запитання – вичерпні відповіді та щира допомога

У Рівненській області на гострі запитання – вичерпні відповіді та щира допомога

30.12.13 19:10 0 861
Під час урядової прямої телефонної лінії, що відбулась напередодні новорічних свят, після традиційних привітань лунали гострі запитання та розповіді громадян про проблеми, з якими вони зіткнулися. У числі «лідерів» – проблема оформлення правовстановлюючих документів на землю. Здебільшого літні люди просили поради та допомоги щодо передачі земель у спадщину і переоформлення відповідних документів. Заступник Голови Державного агентства земельних ресурсів України Євген Бердніков уважно вислухав кожного, хто звернувся за допомогою, надав вичерпні відповіді, кваліфіковані консультації та слушні поради на численні запитання громадян, що надходили з усіх куточків України. Крім того, посадовець відразу давав доручення розібратись та якомога швидше вирішити проблеми заявників.

Так, Алла Василівна з Одеси третій рік не може отримати наділ землі, який дістався їй у спадщину. Більше того, земельна ділянка після бюрократичної тяганини зменшилась з 9 – до 7 соток та обросла всілякими документальними обтяженнями. Євген Бердніков пообіцяв розібратись і допомогти заявниці. Заступник Голови Держземагентства України відразу дав розпорядження надати йому всі необхідні документи та затребував пояснення виконавців робіт.

Громадяни, які прохали посадовця роз’яснити законодавчі та нормативні акти у сфері земельних відносин, допомогти отримати відповідні документи на право власності на землю, вирішити земельні суперечки тощо, після спілкування з ним щиро дякували Євгену Берднікову за увагу та допомогу.TwitterVK.init({apiId:3602090, onlyWidgets: true});VK.Widgets.Like("vk_like902", {type: "mini"}); if (window.Ya && window.Ya.Share) {Ya.Share.update();} else {(function(){if(!window.Ya) { window.Ya = {} };Ya.STATIC_BASE = 'http:\/\/img\-css.friends.yandex.net\/';Ya.START_BASE = 'http:\/\/my.ya.ru\/';var shareScript = document.createElement("script");shareScript.type = "text/javascript";shareScript.async = "true";shareScript.charset = "utf-8";shareScript.src = Ya.STATIC_BASE + "/js/api/Share.js";(document.getElementsByTagName("head")[0] || document.body).appendChild(shareScript);})();}Нравится.soc_no a{color:#d6d6d6; font-size:8px;} .soc_yes a{color:#d6d6d6; font-size:8px;display:none;}SocButtons v1.5

Про це повідомили в Головному управлінні Держземагентства в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: "Валенсія" купила ...

КОМЕНТАРІ