На Хмельниччині керівництво ГУ ДСНС привітало ветеранів та пенсіонерів державної пожежної охорони і служби цивільного захисту із прийдешніми святами

На Хмельниччині керівництво ГУ ДСНС привітало ветеранів та пенсіонерів державної пожежної охорони і служби цивільного захисту із прийдешніми святами

31.12.13 13:22 0 804
30 грудня в залі засідань Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області відбулась зустріч керівництва з ветеранами та пенсіонерами державної пожежної охорони і служби цивільного захисту. Начальник Головного управління Борис Болібрух привітав присутніх та надав слово голові Хмельницької обласної ради ветеранів Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та МНС України – Сергію Гринику.

Сергій Павлович розповів про насущні проблеми ветеранів, а також були розглянуті питання щодо функціонування та перереєстрації Ради.

Головний фахівець юридичного сектору Тетяна Шостацька виступила з приводу забезпечення житлом ветеранів. Начальник лікарсько-експертної комісії Інна Красуцька проінформувала про порядок надання медичної допомоги та санаторно-курортного лікування. У ветеранів було безліч запитань до виступаючої, на що вони отримали ґрунтовні та вичерпні відповіді.

Борис Васильович з розумінням поставився до проблем ветеранів і пенсіонерів і повідомив, що з боку ДСНС вжито ряд заходів щодо внесення відповідних змін до законодавчих актів, а саме: зміни до статті 120 «Про пільги» Кодексу цивільного захисту України та статті 89 Бюджетного кодексу України. Відповідні Проекти Постанов №3451, 3452 будуть прийняті Верховною Радою України найближчим часом, що передбачає відновлення втрачених пільг.

Наостанок, Борис Васильович привітав присутніх із прийдешніми Новорічними і Різдвяними святами та побажав, щоб вони принесли стабільність, здоров’я, і щоб наступного року зустрічі відбувались лише з приємних приводів. Також настрій усім підняли Дід Мороз та Снігуронька, які напередодні свята завітали до Головного управління.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: у ...
Наступна новина: Волинь: на Володимирщині ...

КОМЕНТАРІ