На Хмельниччині відбулися традиційні новорічні ранки для дітей працівників органів внутрішніх справ

На Хмельниччині відбулися традиційні новорічні ранки для дітей працівників органів внутрішніх справ

31.12.13 10:37 0 699
Дід Мороз не пропустив навіть найвіддаленіший куточок нашої області й подарував усім міліцейським дітям незабутнє свято із яскравою ялинкою, іграми та подарунками.

Більше сотні дітей зібрала головна міліцейська ялинка в обласному управлінні міліції. У залі, де зазвичай проводять серйозні наради та семінари, цього разу панували жарти, веселощі та дитячий сміх. Довкола чарівної ялинки бігали зайчики, чарівні принцеси, гномики, білочки та ще безліч казкових героїв.

Привітати діток із наступаючим святом прийшли герої їхніх улюблених мультфільмів, ну, і звісно ж, довгоочікуваний Дідусь Мороз. Різноманітні ігри, конкурси, веселі пісні не дали діткам сумувати жодної хвилини. А лялькова вистава, яку усім присутнім подарували актори Хмельницького лялькового театру, викликала у присутніх справжній захват. Не обійшлося і без довгоочікуваних солодких подарунків, яких у Діда Мороза вистачило на усіх.

Варто додати, що новорічні ранки для дітей працівників міліції відбулися в усіх куточках нашої області. І з року в рік їх з нетерпінням чекають не тільки діти, а й дорослі, адже за напруженими робочими буднями не часто випадає нагода провести цілий день з родиною, тим більше у такій веселій та казковій атмосфері.

Усі святкові заходи відбулися за сприяння Хмельницької обласної організації профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: за ...
Наступна новина: Львівські депутати ...

КОМЕНТАРІ