У 2014 Валентин Тарасов занурить читачів у нові пригоди Чеслава

У 2014 Валентин Тарасов занурить читачів у нові пригоди Чеслава

31.12.13 14:47 0 888
1 січня виходить у світ новий роман українського письменника, драматурга, телережисера і актора Валентина Тарасова «Чеслав. Ловець тіні».

Книгу з’явилася у видавництві «Клуб сімейного дозвілля» накладом 15000 примірників.

За жанром це історичний пригодницький роман з детективною лінією. Сюжет новинки пов’язаний з історією слов’ян, які живуть на початку нашої ери: «У лісовому городищі з’являються чужинці з далеких країв. І в оселях, які вони відвідали, починають за дивних обставин гинути люди. Молодий слідопит Чеслав, повернувшись з далекої мандрівки, намагається розібратися у загибелі одноплемінників, і незабаром він сам боятиметься за своє життя».

«Чеслав. Ловець тіні» – другий роман чотириразового лауреата Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» Валентина Тарасова про давні слов’янські племена. Загальний тираж першого роману «Чеслав. Воин древнего рода (укр. – Чеслав. В темряві сонця) склав за рік 28 тис. примірників.

У 2013 році Валентин Тарасов отримав за свого «Милого розпусника» премію за кращий гумористичний роман року на конкурсі «Коронація слова».

Автор сподівається, що і новий роман «Чеслав. Ловець тіні» стане захопливою подорожжю для його читачів у дивовижний світ давніх слов’ян, повідомляють Вечерние Вести.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 196 жителям області ...
Наступна новина: У новорічну ніч ...

КОМЕНТАРІ