Аніматори, ведучі свят, кухарі – найбільш затребувані професії під Новий рік

Аніматори, ведучі свят, кухарі – найбільш затребувані професії під Новий рік

31.12.13 11:38 0 783
Поки офісні працівники тішаться наперед прийдешніми новорічно-різдвяними вихідними й відпочинком, чимало творчих людей збирається активно попрацювати. Напередодні новорічних свят роботодавцям особливо потрібні ті, хто вміє розважати, веселити й годувати. Аніматори, ведучі свят, кухарі – їх шукають як на тимчасову, так і на постійну роботу. Деяких сезонних працівників обіцяють забезпечити житлом і харчуванням.

Про це свідчать дані дослідження Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна.

Акторам, аніматорам та іншим творчим особистостям напередодні Нового року найпростіше влаштуватися Дідом Морозом. За велінням служби, новорічному працівнику доведеться зануритися в атмосферу дитячих свят і корпоративів на найближчі кілька тижнів. Впоратися з такою роботою зможуть тільки позитивні, харизматичні, енергійні люди, які люблять дітей. Бажано, з досвідом акторської роботи.

У зимовий сезон роботодавці часто шукають ведучих на свята, артистів, фокусників, співаків, танцівників та інших творчих людей для участі в різних заходах у містах півдня Росії. Від них очікується якісна робота на заході, вміння швидко адаптуватися під різні групи замовників і професійне виконання заявленої програми або номера. Людей з активною життєвою позицією, гнучкістю мислення і креативністю просять пройти співбесіду в місті Харкові, там само буде обумовлений гонорар майбутніх зірок.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові за сприяння ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ