Борис Клімчук: 2013 рік був для Волині непростий, але результативний

Борис Клімчук: 2013 рік був для Волині непростий, але результативний

31.12.13 10:05 0 763
2013 рік був для Волині непростий, але результативний. На цьому наголосив голова облдержадміністрації Борис Клімчук на останній оперативній нараді у цьому році.

«Ми будували дитсадки, оновлювали школи. Були малі і крупні об’єкти. Робили для наших діточок теплі туалети у сільських школах, та душові – при спортзалах. Маємо ще низку шкіл – в роботі. Тривала масштабна реконструкція районних лікарень. Наступного року плануємо відкрити обласний перинатальний центр, який має бути таким собі дитячим містечком, яке працює, як годинник. Загалом зроблено чимало», - підкреслив Борис Клімчук.

З початку року Волинь на соціально-економічний розвиток краю отримала з державного бюджету близько 320 млн грн. «Це – інвестиційний ресурс. І з кожним роком для розвитку Волині держава збільшує розмір субвенцій. До прикладу, всі інвестиційні наміри Волині у 2009-му були в розмірі 13,4 мільйона гривень. 13,4 млн грн – це на всю область - всі державні капітальні вкладення. А ми бачимо разюче інші суми», - підкреслив він.

«У 2014 році паралельно з дрібними об’єктами соціальної сфери будуватимуться й великі. Продовжуємо будівництво школи в Любохинах (Старовижівський р-он), Житнівці та Олениному (Камінь-Каширський р-н), Білині (Ковельський р-н), і в Луцьку - школа № 27. У планах наступного року - розпочати будівництво у великих селах Осівці (К.-Каширський р-н), Грем’яче і Башлики (Ківерцівський р-н), Межисить (Ратнівський р-н). Продовжимо спорудження ЗОШ ще у двох селах Гряди (Іваничівський р-н) і Головне (Любомльський р-н)», - розповів голова облдержадміністрації про плани в галузі середньої освіти.

Борис Клімчук подякував колегам за командну роботу, а волинянам - за терпіння, та побажав кожній волинській родині щасливих новорічно-різдвяних свят.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові відбувся ...

КОМЕНТАРІ