У Волинській області у 2014-му з 3 по 5 січня голова облдержадміністрації працюватиме з головними розпорядниками коштів обласного бюджету

У Волинській області у 2014-му з 3 по 5 січня голова облдержадміністрації працюватиме з головними розпорядниками коштів обласного бюджету

31.12.13 13:09 0 829
У 2014-му з 3 по 5 січня голова облдержадміністрації працюватиме з головними розпорядниками коштів обласного бюджету. «Ми маємо чітко обговорити та підготувати бюджети області. В ці дні я проведу консультації з усіма розпорядниками грошей. Достеменно маємо обгрунтувати кожну цифру. Бо гроші, які заробляє вся держава, наші волиняни, мають витрачатися розумно та раціонально», - сказав Борис Клімчук на оперативній нараді з керівниками структурних підрозділів ОДА, окремих територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади в області.

Він додав: «Як сказали мені не так давно чиновники в Євросоюзі, демократія має бути ефективною і результативною. І таку демократію вибудовуємо у нас на Волині – ефективну і результативну. І це стосується так само і бюджетних розписів і кошторисів».

Голова облдержадміністрації висловив надію, що у січні депутати обласної ради проведуть сесії облради і затвердять всі необхідні для волинян програми. «Звісно, насамперед приймемо бюджет краю та програму соціально-економічного розвитку Волині на 2014-2015 роки. Обов’язково приймемо. Ми маємо обов’язок перед волинською громадою. І маємо цей обов’язок чітко виконувати», - підкреслив Борис Клімчук.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Атлетико" заплатить ...
Наступна новина: У Львові у власність ...

КОМЕНТАРІ