Для лучан відкрила двері ще одна аптека «Волиньфарм»

Для лучан відкрила двері ще одна аптека «Волиньфарм»

31.12.13 15:41 0 1020
Напередодні Нового Року гостинно відкрила двері для лучан нова сучасна аптека ТзОВ «Волиньфарм». Вона розташована на вулиці Чорновола біля приміщення Луцької міської дитячої поліклініки. Тут для відвідувачів представлений широкий асортимент медичних препаратів, засобів гігієни тощо. Під час спорудження об’єкта підприємство «Волиньфарм» також за свої кошти відремонтувало центральний вхід до міської дитячої поліклініки та кабінет прийому викликів.

На відкриття закладу завітали Луцький міський голова Микола Романюк, депутати міської ради Євген Ткачук, Ганна Кравчук, Володимир Никитюк, перший заступник голови обласної ради Юрій Лобач та заступник голови обласної ради Валентин Вітер.

Розпочинаючи захід, директор ТзОВ «Волиньфарм» Станіслав Шайко, що очолюване ним підприємство вже багато років працює на фармацевтичному ринку і постійно розвивається та удосконалюється. За його словами, відкриття чергової сучасної аптеки є яскравим прикладом цього. Він зауважив, що хороша співпраця між владою та бізнесом дає результат щодо покращення обслуговування громадян. Станіслав Шайко зазначив, що з відкриттям цієї аптеки створить додаткові зручності для відвідувачів Луцької міської дитячої поліклініки. «Це сучасний заклад європейського зразка. Ми на повинні відходити від тих аптечних пунктів, які ще досі існують для реалізації лікарських засобів у медичних закладах. Необхідно відходити від цієї практики та переходити до сучасних аптек, які відповідають усім європейським нормам», – сказав він.

Також Станіслав Шайко подякував представникам влади та привітав присутніх з прийдешніми новорічно-різдвяними святами.

У вітальному слові міський голова Микола Романюк зауважив, що відкриття аптеки - є хорошим подарунком для жителів міста напередодні нового року, який стосується здоров’я наших дітей. «Тут якраз гарний приклад співпраці влади і бізнесу. Я хотів би подякувати підприємству «Волиньфарм» за постійну підтримку та допомогу. Вони завжди відкликаються на наші прохання. Зокрема, надають медичні препарати громадянам, які не можуть в силу різних причин їх придбати. Дякую Вам за це. Дай Бог, щоб у нас було більше таких підприємств, організацій, які частинку своїх доходів спрямовують на підтримку міської територіальною громадою і таким чином допомагають вирішувати ті чи інші питання», – сказав він.

Також Микола Романюк подякував Станіславу Шайку за допомогу у ремонті центрального входу у дитячу поліклініку та кімнати, у якій медичні працівники здійснюють прийом викликів від хворих.

На завершення міський голова привітав присутніх з прийдешнім Новим Роком та Різдвом Христовим, побажав усім міцного здоров’я, щастя, злагоди у родинах та достатку.

Крім того, юні лучани, які завітали на відкриття аптеки, разом з Дідом Морозом та Снігуркою співали пісні й танцювали навколо ялинки, а на завершення отримали від них солодкі подарунки.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ