В Івано-Франківську футзальна команда ВО "Свобода", в числі якої депутат міської ради Мар'ян Вагилевич, здобула Кубка Степана Бандери

В Івано-Франківську футзальна команда ВО "Свобода", в числі якої депутат міської ради Мар'ян Вагилевич, здобула Кубка Степана Бандери

31.12.13 18:59 0 1010
Відбулися півфінальні та фінальні матчі Кубку присвяченому Дню народження Степана Бандери

У півфіналах несподіванок не сталось - відповідно перемоги здобули команди ЮТІМ та СВОБОДИ. А от фінальна зустріч була дійсно кубковою з нічийним результатом та серією післяматчевих пенальті.

Рахук у фіналі відкрили ютімівці на 2 хв Володимир Токар після чого мале ще ряд можливостей. Віддамо належне молодій комаді свободівців, які у красивій контратаці на 5 хв зрівняли рахунок. М'яч забив Солоненко Андрій. Буквально через хвилину Барановський Олег виводить ЮТІМ вперед. На перерву команди відправились за рахунку 2-2: на останній хвилині 1-го тайму статус кво відновив Кравців Микола.

Друга половина почалась з атак свободівців, які хотіли закріпити свій успіх і це їм вдалось. Спочатку Матенька Назар, а потім Атаманюк Сергій зробили рахунок 4-2 на користь СВОБОДИ. За три хвилини до завершення зустрічі команда ЮТІМ почала грати з пятим гравцем іце дало свої результати. За 2 хв до завершення гри Калинюк Дмитро відроджує інтригу 4-3. Пресинг ютімівців команда свободівців удали стримувала використовуючі різноманітні тактичні прийоми та напевно перемога повинна була прийти пізніше. За 6 секунд до фінальної сирени дальній удар Калинюка Дмитра відродив інтригу фіналу - 4-4. А от серію післяматчевих пенальті впевнено виконали гравці СВОБОДИ та перемогли 6-5.

Володар Кубку присвяченого Дню народження Степана Бандери - команда СВОБОДА, тренер Віктор Поптанич.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Тернопілля: пенсії в ...

КОМЕНТАРІ