Тернопілля: пенсії в області виплачуються своєчасно

Тернопілля: пенсії в області виплачуються своєчасно

31.12.13 19:04 0 814
Органи Пенсійного фонду України в Тернопільській області у 2013 році своєчасно і в повному обсязі виплатили пенсії та грошові допомоги 306-ти тисячам пенсіонерам нашого краю, - про це повідомила начальник Фонду Лариса Хома.

Видатки на виплату пенсії за рік склали 4 мільярди 658 мільйонів гривень, що на 329,3 мільйонів більше, ніж у 2012 році. Вчасно проведено усі перерахунки пенсій і грошової допомоги за соціальними ініціативами Президента України та законодавчими актами.

До бюджету Пенсійного фонду акумульовано 2 мільярди 88 мільйонів гривень власних коштів від 74 тисяч платників області. Самозабезпечення на виплату пенсій складає 44%. Пенсійний фонд України надав нашій області протягом року дотацій за рахунок державного бюджету та перерозподілу з інших областей на суму 2 мільярди 570 мільйонів гривень.

Наразі проведено нарахування пенсії січня 2014 року та сформовано відомості для виплати, яка розпочнеться та буде проходити у виплатний період з 4 по 25 січня. Пенсійний фонд України уже розпочав фінансування на виплату пенсій січня поточного року.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: НКРЕ знижує ціни на газ для ...

КОМЕНТАРІ