В першому кварталі 2014 року Тернопільська область отримає 34 автомобіля екстренної медичної допомоги

В першому кварталі 2014 року Тернопільська область отримає 34 автомобіля екстренної медичної допомоги

31.12.13 18:07 0 843
Створення системи екстренної допомоги за кращими світовими зразками має на меті державна політика в галузі охорони здоров'я. Саме тому в області було реорганізовано систему швидкої медичної допомоги, а першим кроком стало створення 9 квітня 2013 року на вулиці Рєпіна, 11, в Тернополі "Центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф".

Про це на колегії доповів директор департаменту охорони здоров'я ОДА Руслан Мостовий. до Центру входять Чортківська, Бережанська, Кременецька, Теребовлянська станції екстренної медичної допомоги.

На 1 грудня 2013 року в "Центр екстренної медичної допомоги та медицини катастроф" переведено близько тисячі двохсот працівників, які працювали у 24 лікувальних закладах області. Одним з важливих елементів створення Центру - є формування регіональної оперативно-диспетчерської служби та оснащення автомобілів GPS - навігаторами.

Руслан Мостовий запевнив, що в першому кварталі 2014 року Тернопільська область отримає 34 автомобіля екстренної медичної допомоги, придбаних Міністерством охорони здоров'я України.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ