Рівненська область: за вихідні дні внаслідок пожеж двоє людей отримали опіки та одна загинула

Рівненська область: за вихідні дні внаслідок пожеж двоє людей отримали опіки та одна загинула

31.12.13 10:37 0 821
28 грудня о 21:39 за номером 101 надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві в селі Лісопіль Костопільського району. За вказаною адресою було направлено черговий караул пожежно-рятувальної частини міста Костопіль. Вогонь знищив 40 м2 покриття та 15 м2 перекриття житлового будинку. Внаслідок пожежі отримав термічні опіки полум’ям II – III ступеня голови та лівої кисті верхньої кінцівки 32-річний господар оселі. Орієнтовна причина виникнення пожежі коротке замикання електромережі.

29 грудня о 16:26 пожежа трапилася у селі Неньковичі Зарічненського району в господарстві 52 – річного громадянина. Вогнем було знищено матрац в кімнаті дерев’яного житлового будинку та пошкоджено меблі. На місці пожежі виявлено мертве тіло господаря. Орієнтовна причина пожежі необережність під час куріння.

Ще до приїзду рятувальників односельчани винесли із задимленого приміщення чоловіка, проте медична допомога йому вже не знадобилася, він отруївся чадним газом. Вогнеборці ліквідували займання та врятували від вогню житловий будинок.

Зі слів сусідів загиблий ніде працював та зловживав спиртним. Це вже не перший випадок коли чоловік горів у власному помешканні через паління у нетверезому стані.

29 грудня о 20:20 до реанімаційного відділення Дубенської центральної міської лікарні з діагнозом термічні опіки живота та кінцівок (40% тіла) був госпіталізований 21-річний житель села Крилів. Чоловік отримав опіки на власному подвір’ї внаслідок спалаху випарів бензину під час заправляння мопеда. Причина спалаху – необережність під час куріння.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ