У Рівненській області обласна науково-методична рада підбила підсумки роботи  за 2013 рік

У Рівненській області обласна науково-методична рада підбила підсумки роботи за 2013 рік

31.12.13 11:48 0 960
Днями відбулося підсумкове засідання Обласної науково-методичної ради з цивільного захисту, безпеки життєдіяльності та основ медичних знань під головуванням завідувача кафедри загально-технічних дисциплін, технологій та цивільної безпеки Рівненського гуманітарного університету, академіка АБОЗ, кандидата технічних наук, доцента Андрія Юсенка.

До порядку денного засідання були включені питання щодо аналізу виконання плану роботи ради в поточному році, внесення пропозицій до плану роботи на наступний рік.

Начальник навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області полковник служби ЦЗ Сергій Вовчук відзначив участь членів ради у перевірках виконання навчальних програм з дисципліни „Безпека життєдіяльності” у вищих навчальних закладах області. З цією метою у 2013 році відвідано Міжнародний економіко-гуманітарний університет ім. С. Дем'янчука, Кузнецовську філію вищого навчального закладу „Європейський університет”, Сарненський педагогічний коледж РДГУ, Дубенську філію вищого навчального закладу „Відкритий міжнародний університет розвитку людини „Україна”.

Завідувач кафедри „Охорона праці та безпеки життєдіяльності” Національного університету водного господарства та природокористування, кандидат технічних наук, доцент Віктор Філіпчук з гордістю розповів про ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни „Безпека життєдіяльності” на базі кафедри „Охорони праці та безпеки життєдіяльності” НУВГП, учасниками якого стали студенти 130 вишів України. В ході проведення олімпіади було виявлено певні недоліки у проведенні заходу, але був отриманий і позитивний досвід.

На завершення члени ради намітили перспективи у роботі на наступний 2014 рік.

НМЦ ЦЗ та БЖД Рівненської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Суд визнав сесію ...

КОМЕНТАРІ