В Закарпатській області рятувальники працюватимуть у посиленому режимі під час новорічних та різдвяних свят

В Закарпатській області рятувальники працюватимуть у посиленому режимі під час новорічних та різдвяних свят

31.12.13 14:56 0 818
У період новорічних та різдвяних свят підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій будуть переведені у режим посиленої готовності до реагування на надзвичайні ситуації. Про це повідомив заступник директора Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України Микола Чечоткін під час брифінгу у понеділок, 30 грудня.

Він повідомив, що загалом на території України у період свят у стані підвищеної готовності перебуватимуть понад 22,5 тис. особового складу та понад 5,3 тис. одиниць спеціальної техніки ДСНС України.

Також Микола Чечоткін підкреслив, що на сьогоднішній день основним завданням для ДСНС України залишається забезпечення оперативного реагування на загрози осінньо-зимового періоду. З цією метою сформоване та готове до дій за призначенням міжвідомче угрупування сил загальною чисельністю понад 39 тис. особового складу та понад 11 тис. одиниць техніки. Угрупування складається із сил і засобів ДСНС України, Міноборони, МВС, Мінрегіону, Міненерговугілля, Укравтодору та інших міністерств і відомств, які залучаються до дій у випадку виникнення надзвичайних ситуацій.

Державна служба України

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У новорічну ніч ...
Наступна новина: Управління ДСНС України у ...

КОМЕНТАРІ