В Чернігівській області необережність при палінні - одна з основних причин, що призводить до пожеж з трагічними наслідками

В Чернігівській області необережність при палінні - одна з основних причин, що призводить до пожеж з трагічними наслідками

31.12.13 15:56 0 902
Протягом минулого тижня на території Чернігівської області виникло 24 пожежі, внаслідок яких загинуло 12 осіб, серед них двоє дітей. Причиною майже половини трагічних випадків послужила необережність громадян під час куріння.

28-го грудня о 17:50 у райцентрі Ріпки до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку по вул. Червоноармійська. Вогнеборці, що прибули за викликом, о 17:57 пожежу локалізували, а о 19:05 остаточно ліквідували. В ході її гасіння у кімнаті були виявлені тіла 41-річної жінки та її співмешканця. Вогнем пошкоджено ліжко та підлогу на площі 2 кв.м. В ході розслідування причин та обставин трагедії з'ясувалось, що причиною загибелі двох людей послужила необережність під час куріння.

Управління ДСНС України у Чернігівській області застерігає: щоб уникнути пожежі й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводжені з вогнем. Не допускайте паління у ліжку або сидячи на дивані, у кріслі тощо. Ретельно гасіть недопалки.

УДСНС України у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 2013 рік - підсумки. ...

КОМЕНТАРІ