У Сокалі відбулося зібрання на підтримку київського віча "Солідарність проти терору"

У Сокалі відбулося зібрання на підтримку київського віча "Солідарність проти терору"

31.12.13 13:42 0 822
29 грудня 2013 року в місті Сокалі пройшло народне віче, на якому сокальці спільно з представниками опозиційних партій та громадських організацій висловили свою підтримку та солідарність з Майданом. На зібранні виступили голова Сокальської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода", член ініціативної групи НО "Майдан" Ігор Петренко та голова фракції ВО "Свобода" у Сокальській міській раді Юрій Товарянський.

У своєму виступі Ігор Петренко наголосив на необхідності продовжувати важку та тривалу боротьбу. "Ми з Вами живемо в історичний та доленосний час для України. Це час невпинної боротьби між світлом та темрявою, між добром і злом. Цю боротьбу ми називаємо революцією гідності. Українській нації досить часто доводилося ставати в нерівний, запеклий бій. Проте яким би тривалим не було це протистояння, ми завжди перемагали, і неодмінно переможемо цього разу. Не опускаймо рук, від кожного з нас залежить результат боротьби. Ми повинні кожного для підтримувати революційний вогонь задля повної та остаточної перемоги", - зазначив Ігор Петренко.

Юрій Товарянський звернувся до громади із закликом бойкотувати регіоналівські товари, фірми, послуги та ігнорувати прислужників влади на Сокальщині.

На народному вічі люди підтримали основні критерії до кандидатів до складу Сокальського осередку НО "Майдан" - це довіра людей, непричетність до співпраці з владою, а також кандидат повинен довесті свою опозиційність під час революції гідності. Кожен кандидат пройде люстрацію громади Сокальщини.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Львові запрошує на ...

КОМЕНТАРІ