У Львові за сприяння свободівця відбулося відкриття нового дитячого майданчика

У Львові за сприяння свободівця відбулося відкриття нового дитячого майданчика

31.12.13 11:37 0 792
29 грудня 2013 року за сприяння депутата Львівської міської ради (мажоритарний округ №21) свободівця Василя Горона відбулось урочисте відкриття нового дитячого майданчика за адресою: вул. Орлина, 8А.

Мешканці навколишніх будинків упродовж кількох років неодноразово зверталися до виконавчих органів влади, аби на прилеглій території встановили дитячий майданчик, проте чиновники завжди посилалися на відсутність коштів у міському б'юджеті. "Під час особистого прийому мешканці звернулися до мене з цим питанням. Упродовж двох років доводилося звертатися, як письмово, так і усно, до керівників відповідних виконавчих органів, відвідувати різного роду комісії, аби закріпити за цією територією місце для майданчика та домогтися необхідного фінансування закупівлі гойдалок, гірок, пісочниці тощо та робіт з їх встановлення.

Однак при завершенні робіт не вистачило коштів для обгородження глибоких ярів з обох боків майданчика, які становили загрозу для життя та здоров'я дітей. Відповідні витрати довелося покривати з власної кишені. Окрім цього, найближчим часом на території дитмайданчика мають облаштувати зовнішнє освітлення", – повідомив Василь Горон.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Аніматори, ведучі свят, ...

КОМЕНТАРІ