У Львові у власність територіяльної громади прийняли гуртожитки на Широкій, 83А та Левандівській, 25

У Львові у власність територіяльної громади прийняли гуртожитки на Широкій, 83А та Левандівській, 25

31.12.13 13:15 0 816
Під час сесії Львівської міськради депутати прийняли у власність територіяльної громади гуртожитки, що на вул. Широка, 83А та Левандівська, 25. Окрім цього, мешканцям гуртожитку по вул. Єрошенка, 20 надано дозвіл на приватизацію свої помешкань. Про це повідомив 26 грудня 2013 року депутат від ВО "Свобода" Василь Горон.

Як розповів депутат, з 15 гуртожитків, які, відповідно до програми передачі гуртожитків у власність територіяльної громади Львова, мали би бути прийняті у власність міста до кінця поточного року, прийнято всього 5. Натомість вдалося прийняти 6 гуртожитків, які не було включено до цієї програми.

"Упродовж 20 років в місті не було чіткої політики щодо передачі гуртожитків у комунальну власність, а позиція міських виконавчих органів влади завжди нечітка. З початку каденції міськради після довгих підготовчих робіт нам вдалося напрацювати таку собі "дорожню карту" цього процесу, і як наслідок, під чітким контролем депутатів гуртожитки приймають у комунальну власність, відповідно, мешканці реалізовують своє право на житло. Причиною, чому 10 гуртожитків не вдалося, згідно з програмою, прийняти у комунальну власність міста, є й надалі пасивне ставленням чиновників до цієї проблеми", – зазначив Василь Горон.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області у ...
Наступна новина: Закарпаття: у ...

КОМЕНТАРІ