У Волинській області відпочинок повинен бути безпечним

У Волинській області відпочинок повинен бути безпечним

31.12.13 09:38 0 704
У дітвори розпочались зимові канікули. Незабаром новорічні та Різдвяні свята, і учні матимуть можливість перепочити від навчального процесу.

Основним завданням працівників відділення кримінальної міліції у справах дітей є профілактика вчинення неповнолітніми адміністративних та кримінальних правопорушень, негативних проявів серед дітей, у тому числі і бездоглядності. Тож міліціонери відвідали Володимир-Волинське вище професійне училище.

Задля безпеки дітей, правоохоронці провели профілактичний урок, де наголошували на правилах поводження під час відпочинку. При нагоді нагадали дітям про заборону вживання алкоголю та паління.

Оперуповноважений відділення кримінальної міліції у справах дітей капітан міліції Микола Боярчук наголосив на рекомендаціях щодо зниження ризиків від небезпеки знаходження на льоду.

Також нагадуємо батькам про неприпустимість залишення дітей без нагляду. Згідно зі ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП настає відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Аліна МАТУСЕВИЧ,

Володимир-Волинський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Упродовж кількох годин ...
Наступна новина: В Закарпатській області в ...

КОМЕНТАРІ