В Закарпатській області перечинські правоохоронці звітували про пророблену роботу

В Закарпатській області перечинські правоохоронці звітували про пророблену роботу

31.12.13 09:19 0 706
Начальник Перечинського райвідділу міліції Віктор Ребрей днями взяв участь у сесії районної ради.

Відкрив сесію голова районної ради Анатолій Перцев. На сесії також були присутні голова Перечинської райдержадміністрації Петро Грицик, керівники структурних підрозділів, відділів та управлінь райдержадміністрації та райради, представники контролюючих органів, голова міської ради.

До порядку денного було внесено понад два десятка питань. Очільник перечинської міліції Віктор Ребрей доповідав про оперативно-службову діяльність Перечинського райвідділу міліції протягом січня-листопада цього року.

Зокрема, було зазначено, що перечинською міліцією вживалися конкретні заходи, спрямовані на забезпечення охорони прав та інтересів громадян, покращення форм і методів роботи по забезпеченню громадського порядку. Протягом звітного періоду в райвідділ надійшло 2287 заяв та повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень та подій. 558 матеріалів внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. До суду направлено 146 кримінальних проваджень та 136 особам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

На території Перечинського району зареєстровано одне вбивство, яке розкрито; чотири грабежі, які розкриті; три факти нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що потягли за собою смерть; 8 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами, які всі розкрито; 75 крадіжок, з яких розкрито 30.

В районі на профілактичному обліку перебуває 13 сімей, в яких проживає 41 дитина. Правоохоронці провели 81 профілактичну бесіду з неповнолітніми, які схильні до скоєння правопорушень, та їх батьками. Також проведено 39 лекцій у навчальних закладах Перечинського району. Цьогоріч неповнолітніми на території Перечинського району скоєно 25 кримінальних правопорушень.

На Перечинщині відбулося 85 масових заходів, у яких прийняли участь близько 30 тисяч людей. На охорону громадського порядку було задіяно 200 правоохоронців. Порушень громадського порядку та надзвичайних подій під час проведення масових заходів допущено не було, - відзвітував Віктор Васильович.

Правоохоронцям подякували за роботу.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинь: у Любомльському ...

КОМЕНТАРІ