Закарпаття: у правоохоронців Перечинщини - новий спортзал!

Закарпаття: у правоохоронців Перечинщини - новий спортзал!

31.12.13 13:21 0 855
Трохи більше півроку очолює Віктор Ребрей Перечинський райвідділ міліції. За цей короткий термін він зумів гарно організувати роботу своїх підлеглих, дбає про належні умови праці та відпочинку особового складу.

Керівник розуміє, що робота міліціонера вимагає постійного вдосконалення не тільки професійних вмінь та навичок, а й зобов’язує кожного служителя Закону та правопорядку підтримувати гарну фізичну форму, бути здоровим і фізично підтягнутим.

Серед співробітників Перечинського райвідділу міліції є багато офіцерів, які активно займаються спортом, беруть участь у різних спортивних змаганнях, гідно представляють райвідділ на рівні області та району. У турнірі з міні-футболу серед міліцейських команд Закарпаття, присвяченому 22-й річниці з дня створення міліції України, перечинські правоохоронці зайняли четверте місце. Футбольна команда «Зоря», де капітанську пов'язку носить начальник Великоберезнянського відділення міліції Віктор Томаш, стала цьогоріч фіналістом кубку району. До речі, підполковник міліції Віктор Михайлович постійно лідирує у районних та обласних змаганнях з армрестлінгу та гирьового спорту.

Досі наші міліціонери тренувалися на міському та сільських стадіонах. І от нарешті, за підтримки райдержадміністрації та районної ради, майже завершено капітальний ремонт будівлі спортзалу, розташованого безпосередньо на території райвідділу. Позайматися після роботи на сучасних спортивних тренажерах матиме можливість кожний працівник міліції. У новенькому спортзалі для цього створені всі необхідні умови.

- Ми будемо раді бачити у нас у спортзалі не тільки правоохоронців, а й підлітків, які люблять і поважають здоровий спосіб життя. В майбутньому ми готові навіть організувати для школярів спортивні секції. Сподіваємося, що такі заходи сприятимуть підвищенню іміджу професії правоохоронця та допоможуть виростити нам гідну заміну, оскільки фізична підготовка є важливою складовою проходження служби в органах внутрішніх справ, - каже начальник Перечинського райвідділу міліції Віктор Ребрей.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові у власність ...
Наступна новина: На Хмельниччині керівництво ...

КОМЕНТАРІ