В Закарпатській області в Іршаві створено районну організацію ГО "Майдан"

В Закарпатській області в Іршаві створено районну організацію ГО "Майдан"

31.12.13 09:43 0 738
29 грудня 2013 року в м. Іршава на Закарпатті відбулися установчі збори Іршавської районної організації Всеукраїнського громадського об'єднання "Майдан", в яких взяли участь представники опозиційних партій та громадських організацій. Головуючим був керівник Іршавської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Михайло Мочан, а секретарем – Святослав Симканинець, представник громадської організації "Народна рада Закарпаття".

Учасники зборів ознайомились зі Статутом організації та проголосували за склад ради Іршавського "Майдану", до якої увійшли представники опозиційних партій та громадських організацій району.

"Народне об'єднання "Майдан" – це позапартійна загальнонаціональна громадська організація. Саме від нас залежить майбутнє нашої країни. Влада чекає, що ми розійдемось і опустимо руки. Вони помиляються. Мета створення організації – перезавантаження влади в державі та поглиблення протестного руху по всій Україні. Запрошуємо всі політичні партії та громадські організації долучитися до загальнонаціонального об'єднання", – зазначив Михайло Мочан.

3 січня 2014 року відбудеться засідання зборів Іршавської організації громадського об'єднання "Майдан" з метою формування ініціативних груп. Того ж дня, о 14:00, на площі Народній в м. Іршава відбудеться народне віче, куди організатори запрошують всіх небайдужих представників опозиційних політичних партій та громадських організацій та всіх громадян, які хочуть жити в правовій державі.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ