На Закарпатті змагались за Кубок Діда Мороза

На Закарпатті змагались за Кубок Діда Мороза

31.12.13 08:23 0 927
По багаторічній традиції, календар спортивно-масових заходів Закарпатської обласної федерації з кікбоксингу напередодні Нового року закінчується турніром серед самих малих спортсменів на Кубок Діда Мороза. Також, 28 грудня цього року, відбулась звітно-виборча конференція, де одноголосно президентом Закарпатської обласної федерації з кікбоксингу обрано Анатолія Перцева, заслуженого працівника фізичної культури і спорту України, заслуженого тренера України, віце-президента Української федерації. Адже, завдяки цій людині виховано багато закарпатських спортсменів.

Того ж дня, 28 грудня, у спортивному залі Перечинської ЗОШ, пройшли обласні змагання на Кубок Діда Мороза. Після невеликої перерви, турнір проводився вісімнадцятий раз. Для Перечина це дійсно видовищне дійство, адже такий захід тут відбувся вперше. У залі зібралось чимало юнаків аби позмагатися за звання кращого борця. Урочисто, спортивне дійство відкрив організатор заходу Анатолій Перцев, який звернувся з вітальним словом до всіх присутніх й учасників турніру, побажав наполегливої боротьби, показати майстерну гарну техніку ведення бою та волю до перемоги,стати переможцями, здобувши призові місця. Одразу після урочистої частини відбулися перші поєдинки турніру. Судді взялися за свою справу. У турнірі взяли участь 64 спортсмени з різних осередків Закарпатської обласної федерації кікбоксингу WAKO: міста Ужгород – СК «ІППОН», клуб «Пантера», клуб «Вайпер джим», міста Мукачева – клуб «Файт», МГО «Самерс», спортсмени ДЮСШ міста Виноградова, ФСТ «Україна» та ФСТ «Спартак» це – представники різних вікових категорій – діти та юнаки, віком від 8 до 15 років.У програму турніру входили розділи кікбоксингу: поїнт – файтинг, лайт – контакт, в яких боролися спортсмени. Боротьба між учасниками дійсно була видовищною і наполегливою. Вони продемонстрували зрілу техніку роботи рук і ніг.В кінці змагань відбулось нагородження.

Вручення переможцям та призерам змагань відбулося в урочистій атмосфері, які були нагороджені кубками, грамотами, медалями. Цю почесну місію виконав організатор спортивного заходу, Анатолій Перцев.Також, всі учасники змагань отримали новорічні подарунки. Голова федерації Анатолій Перцев коротко повідомив, що обласна федерація кікбоксингу починає заявляти про себе і на наступний рік заплановано провести подібні змагання у кожному районі області, де діють осередки кікбоксингу, а також готується професійний турнір серед кращих спортсменів Угорщини та України з усіх видів кікбоксингу. Також, є надія, що хтось із спортсменів потрапить в національну збірну, і гідно представить нашу державу у Чемпіонаті Європи з кікбоксингу в місті Марібор Словенії, який відбудеться восени 2014 року. Запропонував слідкувати за інформацією ЗМІ та інформацією федерації про проведення турнірів з кікбоксингу.

Про це «Карпатському Об’єктиву» повідомили в прес-службі районної ради.

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородські міліціонери ...
Наступна новина: Алієв думає, що переріс ...

КОМЕНТАРІ