Міліція Закарпаття вилучає з незаконного обігу ялинки

Міліція Закарпаття вилучає з незаконного обігу ялинки

31.12.13 18:17 0 1006
На виконання вимог МВС України та УМВС області, розпорядження Закарпатської ОДА та у відповідності до спільного наказу Держкомітету лісового господарства та МВС, з метою забезпечення охорони хвойних насаджень та попередження випадків незаконних вирубок дерев у лісових масивах, у передноворічний період на території області проводяться відповідні профілактичні заходи.

Спільні мобільні групи з числа працівників міліції, лісового господарства та державної екологічної інспекції проводять рейди на території Ужгородського, Перечинського, В.Березнянського, Мукачівського, Свалявського, Воловецького, Міжгірського, Тячівського, Хустського та Рахівського районів. Мобільні групи виявляють та попереджають самовільні рубки ялинок, місця їх незаконної реалізації, притягають до відповідальності осіб, причетних до вказаних правопорушень.

Є вже й результати. Так, одна з мобільних груп виявила факт торгівлі ялинками без відповідних документів. 25 грудня на території овочевого ринку в Мукачеві 18-річний мешканець міста здійснював торгівлю ялинками в кількості 5 штук без відповідних документів. За вчинення даного правопорушення вказаного громадянина було притягнено до адміністративної відповідальності за ст.159 КУпАП.

Операція «Ялинка» триватиме до кінця грудня.

Повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

«Карпатський Об’єктив»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові рятувальники ...

КОМЕНТАРІ