У Дніпропетровську райрада вирішила не розглядати питання про побиття депутата

У Дніпропетровську райрада вирішила не розглядати питання про побиття депутата

31.12.13 08:08 0 730
Бабушкінська районна рада Дніпропетровська на позачерговій сесії у понеділок не внесла у порядок денний питання щодо побиття її депутата, активіста дніпропетровського Євромайдану Миколи Хоменка. Про це сам Хоменко, який є депутатом від «Батьківщини», розповів на вечірньому зібранні місцевого Євромайдану. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За словами депутата, він подав до районної ради запит щодо свого побиття невідомими, однак його проігнорували. Микола Хоменко зазначив, що таким чином райрада порушила власний регламент, згідно з яким депутатський запит може подаватися письмово або з голосу, і за його внесення у порядок денний не треба голосувати, він вноситься автоматично.

Як зазначив Хоменко, подаючи запит, він розраховував, що його колеги-депутати ухвалять заяву про засудження дій нападників і вимагатимуть від правоохоронних органів об’єктивного розслідування.

Микола Хоменко вважає, що його запит не розглянули з політичних міркувань, і нагадав, що більшість у районній раді складають регіонали. Фракція Партії регіонів у Бабушкінській райраді ситуацію поки не коментувала.

Микола Хоменко постраждав внаслідок нападу невідомих молодих людей спортивної статури вночі 1 грудня. Активісти дніпропетровського Євромайдану, зокрема Хоменко, того вечора збиралися їхати на Євромайдан у Києві.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Євромайдан – киянам: Не ...
Наступна новина: На Прикарпатті облрада й ...

КОМЕНТАРІ