Чернівці: Комунальний центр «Турбота» влаштує для інвалідів Новорічний вогник

Чернівці: Комунальний центр «Турбота» влаштує для інвалідів Новорічний вогник

31.12.13 18:11 0 1011
Під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівецької міської ради Петра Ротаря відбулося засідання соціальної комісії з питань обслуговування Чернівецьким комунальним територіальним центром соціального обслуговування «Турбота».

На засіданні було розглянуто звернення громадян щодо звільнення їх від плати за соціальне обслуговування у структурних підрозділах центру. Членами комісії було прийнято рішення про звільнення 4 громадян від плати за соціальне обслуговування комунальним центром «Турбота», 6 особам – запропоновано платне обслуговування за затвердженими тарифами, в т.ч. 2 – платне обслуговування та додатково 1 годину на тиждень на безкоштовній основі, 2-ом громадянам та 8 підопічним – з 01.01.2014 року до кінця 2014 року прийнято рішення надавати платні соціальні послуги із встановленням диференційованої плати відповідно до державних стандартів у відділенні соціальної допомоги вдома, в т.ч. 1 підопічній – крім соціальних послуг із встановленням диференційованої плати відповідно до державних стандартів, соціальні послуги понад обсяги, визначені державними стандартами. Погоджено питання надання транспортних послуг через диспетчерський пункт відділення надання побутових послуг та господарської діяльності з врахуванням фінансових можливостей центру 6 підопічним відділення, інвалідам І гр. з дитинства, для проведення курсу занять з арт-терапії в службі по роботі з дітьми та молоддю з особливими потребами Чернівецького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на вул. Українській, 22.

Адміністрація «Турботи» також отримала погодження від членів комісії щодо забезпечення доставки автотранспортом центру 47-ми інвалідів міського товариства інвалідів «Мрія» для святкування Новорічного вогника і назад додому та виділення їм подарунків до Новорічних та Різдвяних свят. Подарунки будуть вручені інвалідам 10 січня 2014 року під час проведення Новорічного вогника. Переважна кількість членів товариства обслуговується терцентром. Окрім цього, комісією погоджений список громадян, які за період з 29.11.2013 р. по 27.12.2013 р. наказами були взяті на безкоштовне та платне обслуговування структурними підрозділами центру «Турбота» та список підопічних, які перебували на обслуговуванні та зняті з різних причин за вищевказаний період.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В першому кварталі 2014 ...
Наступна новина: Міліція Закарпаття вилучає ...

КОМЕНТАРІ