У Львові діти зустрілись з Дідом Морозом та Снігуркою

У Львові діти зустрілись з Дідом Морозом та Снігуркою

31.12.13 17:21 0 856
Напередодні Новорічних свят в клубі Галицької бригади внутрішніх військ відбувся Новорічний ранок. Дітей військовослужбовців частин Львівського гарнізону прийшли привітати Дід Мороз та Снігуронька.

Дитяче свято розпочалось з перегляду новорічної серії найулюбленішого дитячого мультфільму «Маша та Ведмідь». Після чого діти подивились казку «Новорічна зірка» у виконанні аматорського колективу. Виконавці так заінтригували дітей, що через деякий час вся малеча прийняла участь у пошуках новорічної зірки. Заради цього юні глядачі спочатку змагалися з Бабою Ягою, а пізніше навіть пробачили їй всі її погані вчинки та прийняли у свій колектив.

Всі учасники водили новорічний танок, танцювали, пролазили через чарівний тунель, одним словом демонстрували всі свої вміння та веселились.

Щиро та голосно всі присутні кликали Діда Мороза та Снігуроньку, адже треба було засвітити ялинку. Новорічного ранку діти чекали та заздалегідь готувалися до неї. Тому після того, як на ялинці запалали вогники кожен з дітей мав можливість розповісти Діду Морозу віршик та отримати за це новорічний подарунок.

Закінчився ранок привітаннями Діда Мороза з Новорічними святами.

А Снігуронька побажала всім дітлахам у наступному році бути завжди чемними та слухатись батьків.

майор Олег Тіхов,

фото підполковника Ростислава Вовка
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Рахівщині ...
Наступна новина: У Волгограді розігнали ...

КОМЕНТАРІ