Закарпаття: на Рахівщині зафіксовано факт розбещення неповнолітньої

Закарпаття: на Рахівщині зафіксовано факт розбещення неповнолітньої

31.12.13 17:16 0 821
До оперуповноваженого сектору кримінальної міліції у справах дітей звернувся мешканець одного із сіл Рахівського району та повідомив, що його 22-річний односельчанин мав статеві стосунки з його 15-річною сестрою, яка розповіла, що все сталося за її згодою.

Дівчина вже близько року зустрічалася з підозрюваним, тому коли він її попросив вийти на вулицю біля 02.00 год. ночі, вона не вагаючись пішла на зустріч. Хлопець запропонував трохи випити горілки та поїхати з ним в будинок неподалік, де на той момент ніхто не проживав. Трохи підвипивши, вони вступили в статеві стосунки, після чого заснули. Дівчина повернулася додому вранці, на питання матері, де вона провела ніч, дочка розповіла все, як було. Оскільки дівчина неповнолітня, рідні відразу звернулися до правоохоронців.

- Наразі розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.156 Кримінального кодексу України (вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку), караються такі дії обмеженням волі або позбавленням волі на строк до п’яти років, - повідомив начальник Рахівського райвідділу міліції Віталій Шимоняк.

Олеся Чайковська

Рахівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: міський голова ...
Наступна новина: У Львові діти зустрілись з ...

КОМЕНТАРІ