В Закарпатській області у Мукачеві зловмисник стріляв у торговців ялинками

В Закарпатській області у Мукачеві зловмисник стріляв у торговців ялинками

31.12.13 09:13 0 714
Особу стрільця міліція вже встановила, наразі триває його розшук.

В чергову частину Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від медиків центральної районної лікарні, які повідомили, що до них доставлено 30-річного львів`янина із пораненням ока. Травму чоловік отримав внаслідок пострілу, ймовірно з пневматичної зброї.

Як з`ясували правоохоронці, які одразу прибули на місце події, 31-річний потерпілий разом з товаришем, так само з Львівщини, торгували ялинками по вул.Лучкая неподалік залізничного вокзалу в Мукачеві.

Зі слів очевидців, по обіді, близько 14.30 до продавців під`їхав автомобіль марки «Skoda Oktavia» сірого кольору, за кермом якого перебував чоловік. Призупинившись навпроти торговців, водій приспустив вікно на шоферських дверцятах, і двічі вистрелив, націлившись в голову двом чоловікам. Після чого завів машину і поїхав. До того, за показами свідків, між чоловіками був конфлікт, який вони намагались вирішити за допомогою кулаків.

Внаслідок пострілу потерпілий мешканець Львівщини з пораненням ока був доставлений в реанімацію Мукачівської ЦРЛ, інший, якому куля потрапила в обличчя, від госпіталізації відмовився.

Слідчим міськвідділу дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України «Хуліганство». Правоохоронці вже встановили особу, яка здійснила постріли. Наразі встановлюється його місце знаходження.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатські майданівці ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ