Чернігівська область: рятувальники деблокували пасажирку, яка опинилася затиснутою в автобусі внаслідок ДПТ

Чернігівська область: рятувальники деблокували пасажирку, яка опинилася затиснутою в автобусі внаслідок ДПТ

01.01.14 21:07 0 1003
31 грудня у Чернігівському районі поблизу смт Седнів пасажирський автобус "Мерседес" сполученням Москва - Кишинів, у якому знаходилися 43 пасажири та 2 водія (громадяни Молдови та України), зіткнувся з вантажівкою "ДАФ", що їхала із Санкт-Петербурга також у Кишинів. Внаслідок ДПТ затиснуло 46-річну дружину водія автобуса, громадянку Молдови.

Повідомлення про подію надійшло до Служби порятунку "101" о 07:56. Рятувальники, які прибули за викликом, за допомогою спецінструменту деблокували постраждалу та передали її лікарям швидкої медичної допомоги. Жінку було доставлено у Чернігівську міську лікарню №2, проте отримані нею травми були несумісні з життям.

Також один 32-річний пасажир автобуса, мешканець Хмельниччини, за попередніми даними отримав перелом правої п’ятки коли вистрибнув з вікна автобуса вже після ДПТ.

Всіх пасажирів автобусу доставлено на залізничний вокзал у Чернігів звідки їх буде направлено за місцем слідування. Людям надано гарячий чай і бутерброди.

В ході розслідування обставин ДПТ встановлено, що вантажівку "ДАФ" занесло на узбіччя під час проїзду крутого повороту. Її водій став за допомогою лопати підкопувати колеса, аж раптом почув звук гальмування та побачив, що в його бік несене автобус. На щастя чоловік встиг відскочити в сторону.

У ДСНС України у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівська ...
Наступна новина: Як шахраї дурять хмельничан

КОМЕНТАРІ