У Львівській області церква нагородила народних депутатів-свободівців за внесок у відродження духовности

У Львівській області церква нагородила народних депутатів-свободівців за внесок у відродження духовности

01.01.14 13:33 0 822
Народні депутати України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ірина Сех, Андрій Іллєнко та Михайло Блавацький отримали нагороди Української православної церкви Київського патріархату за значні заслуги у відродженні духовності в Україні та утвердження Української помісної церкви. Вручення нагород відбулося в Михайлівському золотоверхому монастирі в Києві.

Намісник Михайлівського золотоверхого монастиря владика Агапіт від імени Святійшого Патріарха Філарета висловив вдячність народним депутатам за їхні добрі справи задля утвердження християнських цінностей та для добра Церкви і народу. Владика вручив Михайлові Блавацькому орден Архистратига Михаїла, Андрієві Іллєнку – орден Святого Миколая Чудотворця, а Ірині Сех – орден Святого Юрія Переможця.

"Ми вдячні Українській православній церкві Київського патріархату за таку високу оцінку нашої праці, – зазначила Ірина Сех. – Події листопада-грудня цього року, які стали важливою сторінкою в історії України, засвідчили, як багато може зробити народ, якщо має підтримку Церкви. Ті, що вийшли на Майдан, змогли знайти прихисток у стінах Михайлівського монастиря. Ці святі стіни й досі дають притулок українцям, які протистоять режимові та прагнуть свободи. Ми вдячні духовенству УПЦ КП за те, що вони стали капеланами Майдану, взяли духовну опіку над протестувальниками, дякуємо за Ваші молитви, без яких Майдан не встояв би".

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мілевський залишив ...
Наступна новина: На Тернопіллі керівники ...

КОМЕНТАРІ