У Львівській області Михайло Задорожний звітує перед громадою Дрогобиччини

У Львівській області Михайло Задорожний звітує перед громадою Дрогобиччини

01.01.14 20:45 0 1004
Депутат Львівської обласної ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Михайло Задорожний розпочав серію звітів перед виборцями у своєму окрузі на Дрогобиччині. Першими почули звіт депутата за 2013 рік жителі села Залокоть.

Як зазначив у своєму виступі Михайло Задорожний, за цей рік за його сприяння виділено 1,6 млн гривень на ремонт комунальних доріг на Дрогобиччині. Він також активно сприяв участі місцевих рад району в Програмах мікропроектів місцевого розвитку. Зокрема, громада села Залокоть здобула перемогу в конкурси мікропроектів та отримала з обласного бюджету 40 тисяч гривень на ремонт Будинку просвіти, який вже понад 20 років не ремонтували. Таку ж суму на цей проект виділила сільська рада. За ці кошти вдалося, зокрема, полагодити дах та встановити опалення.

Також завдяки сприянню обласного обранця у кількох селах цього року встановлено пам'ятники борцям за волю України коштом обласного бюджету за програмою обласної ради з вшанування місць загибелі та поховання учасників національно-визвольної боротьби. Чимало пам'ятників Михайло Задорожний встановив своїм коштом.

На зустрічі з депутатом представники громади скаржилися на проблеми, з якими найчастіше стикаються. Це, зокрема, неконтрольоване вирубування лісів, ризик втрати для громади пасовищ, розташованих за межами населеного пункту, занедбані дороги та інше. Йшлося також про підготовку у 2014 році до відзначення 100-річчя героїчного бою Січових стрільців на горі Кобила. Селяни активно цікавилися подіями на Майдані в Києві та планами опозиційних політиків стосовно докорінних змін в державі.

Михайло Задорожний зазначив: "Для мене дуже важливо з перших уст почути про те, що турбує громаду, чим я можу допомогти і як надалі маю планувати свою роботу. Такі зустрічі з виборцями – свого роду дороговказ для депутата та підтримка мандату довіри".

На зібранні були також присутні депутат Дрогобицької районної ради від ВО "Свобода" Василь Панів та сільський голова Залокотя Василь Куцик.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівська ...

КОМЕНТАРІ