Волинські правоохоронці встановили, хто викрав 18-річну жительку Києва

Волинські правоохоронці встановили, хто викрав 18-річну жительку Києва

01.01.14 16:42 0 854
Псевдовикрадення із детективним сюжетом влаштувала сама «жертва».

Із заявою про зникнення дівчини, котра жила в Києві, до правоохоронців звернулися батьки. У результаті працівники міліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. А через кілька днів батькам на мобільний телефон надійшло повідомлення про те, що доньку викрали і необхідно заплатити викуп, якщо хочуть побачити її живою і здоровою.

Київські міліціонери розіслали орієнтування та націлили на її пошуки правоохоронців усієї країни. Отримавши оперативну інформацію про те, що зловмисники перебувають на Волині, місцеві правоохоронці взялися до справи: провели ряд оперативно-пошукових заходів і встановили їх місце перебування. А відтак створили групу затримання і поїхали до місцевого готелю.

- Не гаючи ні хвилини, працівники міліції вирушили визволяти жертву, – розповів начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Олександр Терещук. – При затриманні разом із дівчиною в готельному номері були двоє молодиків, один із яких – неповнолітній.

З’ясувалося, що насправді ніхто нікого не викрадав: дівчина разом зі своїм хлопцем та товаришем прибула на Волинь. Коли у них закінчилися заощадження, не вигадали нічого іншого, як шляхом шантажу роздобути гроші у батьків.

Під час спілкування із правоохоронцями «жертва» розповіла, що сама вигадала такий спосіб отримання грошей. Згодом одумалася і хотіла повідомити мамі про те, що з нею все гаразд, однак не мала такої можливості.

Псевдопотерпілу разом із горе-викрадачами передали столичним працівникам міліції, адже фігуранти цієї детективної історії обґрунтовано підозрюються у скоєнні грабежів на території Києва.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинські правоохоронці ...
Наступна новина: «Хамас» виступив ...

КОМЕНТАРІ