Працівники ДАІ Волині оперативно затримали водія, який підозрюється у викраденні людини

Працівники ДАІ Волині оперативно затримали водія, який підозрюється у викраденні людини

01.01.14 14:59 0 920
Помітивши підозрілий автомобіль, правоохоронці хотіли його зупинити, однак водій лише збільшив швидкість. Переслідуючи транспортний засіб, держінспектори таки затримали кермувальника, який був напідпитку.

Випадок трапився 29 грудня 2013 року. Оперативний черговий управління ДАІ у Волинській області близько 3 год. 20 хв. всім нарядам ДАІ, задіяним до забезпечення безпеки дорожнього руху, передав орієнтування про затримання автомобіля «Volkswagen Passat» чорного кольору, водій якого розшукується рівненськими правоохоронцями за підозрою у вчиненні викрадення людини.

А вже через 25 хвилин після отримання повідомлення автомобіль, який за описом повністю співпадав, помітили співробітники взводу ДПС з обслуговування стаціонарного посту № 1 в смт Цумань, тож державтоінспектори негайно прийняли рішення про його зупинку. Однак коли працівник ДАІ за допомогою жезла намагався зупинити транспортний засіб, водій законної вимоги працівника міліції не виконав, а навпаки: натиснувши на педаль газу, продовжив рух.

Розпочавши переслідування вказаного автомобіля, правоохоронці вже через декілька хвилин затримали розшукуваний транспортний засіб та водія в дачному масиві села Струмівка Луцького району.

У ході перевірки документів встановили, що автомобілем «Volkswagen Passat» у стані алкогольного сп’яніння керував 35-річний житель міста Луцька. Під час огляду виявили пошкоджене лобове та розбиті два правих бокових скла, а в салоні – дві бити.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, на водія склали адміністративний протокол за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення та передали його співробітникам УБОЗ Рівненської області. Автомобіль затриманий на арештмайданчик.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Ужгородщині в обістях ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ