У Рівненській області міліціонери завітали у школу із подарунком

У Рівненській області міліціонери завітали у школу із подарунком

01.01.14 15:11 0 945
Напередодні Нового року начальник УМВС України в Рівненській області Василь Лазутко завітав у Вельбівненську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів. Вже за гарною традицією очільник міліції Рівненщини приїхав не з порожніми руками.

Для секції з боротьби з самбо та дзюдо генерал-майор міліції привіз у подарунок штангу. Малеча із захватом прийняла подарунок та одразу ж вирішила її спробувати так би мовити на міцність.

- Ми вирішили напередодні Нового року зробити подарунок дітям, які займаються у цій секції. Тим більше, що керівник гуртка наш колишній співробітник, – зазначив Василь Лазутко. – Головне, що малеча займається спортом, а не блукає по вулиці.

В свою чергу, керівник секції В’ячеслав Зелемський із вдячністю прийняв подарунок та зазначив, що саме такого спортивного приладдя не вистачало гуртку для повноцінного розвитку підлітків, адже нині тут займаються понад 30 дітей різного віку.

- Хотів би подякувати Василю Івановичу Лазутку, і міліції загалом, за надану допомогу. Це дуже важливо для нас, звичайно в нас була дитяча штанга, однак тепер у секції є й «доросла». В першу чергу це є стимул для дітей займатися спортом та досягати нових висот.

Підтримує розвиток спорту у районі і голова Острозької районної державної адміністрації Василь Дума:

— Ми постійно створюємо умови для того щоб діти постійно займались. В 2014 році плануємо збудувати спортивний комплекс для дітей зі спортзалом та приміщеннями для тренувань. Ми створюємо всі умови для того, щоб підлітки займалися спортом.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники ДАІ Волині ...
Наступна новина: Китай підвищує пенсійний ...

КОМЕНТАРІ